KONYA / TAŞKENT - Balcılar Mehmet Ulu İmam Hatip Ortaokulu

Kas

'MESCİTLERİMİZ ÇİÇEK AÇIYOR' projesi kapsamında okulumuzda mevcut bulunan mescidi öğrencilerimizin daha isteyerek gelmeleri için güzelleştirme çalışmaları yapıldı.

Kas

'DENEYEREK ÖĞRENİYORUM' projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin özgün olarak yapmış oldukları materyallerin sergisi gerçekleştirildi.

Haz

Genç seslerimiz Vatan ve Bayrak adlı şiir dinletisi sergilemişlerdir. Genç sesler bu kapsamda şiir, ilahi, türkü seslendirmişleerdir.

May

Okulumuzda öğrencilerimize dini gün ve geceleri anlamını ve önemini kavratmak için iftar programları, kandil programları, mevlid programları ve mukabele düzenlenmiştir.

May

Okulumuz öğretmenlerine okul müdürümüz Kemal UÇAR tarafından Kriz Yönetimi, Öfke ve Stresle başa çıkma yolları ile ilgili seminer verilmiştir.

May

Okulumuz da dinimizin temel kaynakları olan ayet ve hadislerle ilgili köşe oluşturulmuştur. Her hafta yenilenerek öğrencilerimizin  yeni hadisler öğrenmesi sağlanmıştır.