KONYA / TAŞKENT - Balcılar Mehmet Ulu İmam Hatip Ortaokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda çoşku ile kutladık.

Kas

Okulumuzun öğrencilerinin bilgi dağarcığını ve hayal gücünü geliştirmek amacıyla okuma köşesi yapıldı.

Kas

''Öğrendiklerimi Ne Kadar Biliyorum'' adlı etkinlik kapsamında okulumuzda kendini yenileyebilen bilginin aşığı nesiller yetiştirmek için düzenli periyotlarla deneme sınavı yapılmaktadır.

Kas

Deneyimlerizi Sergiliyoruz etkinliği kapsamında Fen Bilgisi dersinde öğrenmenin daha da kalıcı ve ilgi çekici olması amacıyla Deneyler yapılarak yaparak ,yaşayarak, uygulayarak  öğrenme gerçekleştirilmiştir.

Kas

Muharrem ayında gelenek olan yemek ve aşure dağitımını okulumuzda pilav üzeri kavurma hazırlayıp öğrencilerimize dağıttık.

Mrt

28 Şubat Nadir Hastalıklar Günü nedeniyle Matematik Öğretmenimiz Sema ACAR Etwinning Projesi Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi. Kasabanızda bulunan 8.Yıl Ortaokulu, BalcılarLisesi ve Kendi okulumuzda Broşür Dağıtma Kudela Takılması ve farkındalık eğitimi verildi. Nadir hastalıkların neler olduğu anlatıldı.