KONYA / TAŞKENT - Balcılar Mehmet Ulu İmam Hatip Ortaokulu

May

Öğrencilerimizin dersler de başarıilarını arttırmak çin onlara verimli ders çalışma teknikleri ile ilgili broşür dağıtıldı.

Mrt

8. sınıf LGS öğrencilerimizin sınava daha etkili ve verimli çalışması için  her öğretmene belirli öğrenci belirlenerek bireysel başarıyı arttırmak amaçlanmıştır.

Mrt

Öğretmen, öğrenci ve veli iş birliği sağlanarak bilgi paylaşımında bulunuldu. Sadece  öğrencinin değil velilerin de sosyal yönden gelişmesine katkı sağlandı.

Mrt

'' Kim dini hususlarda 40 Hadis öğrenir, ümmetime de naklederse, o  kimse alimler arasında yazılır, şehitlerle birlikte haşrolunur.' Hadis-i Şerifi ışığında öğrencilerimizle '40 Hadis ' ezberleme etkinliği yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz 'İyilikle Yetişen Tomurcuklar' sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaşlı ziyaretlerinde bulundu. Ayrıca sokak hayvanları besleme etkinliği de gerçekleştirlildi.

Mrt

Eğitimde verimliliği arttırmak, öğrencilerin  başarılarının istenilen düzeye ulaşmasını sağlamak ve eğitimin hayatımızdaki rolünü etkinleştirmek için 'OKULUMUZ YUVAMIZ OLUYOR' adlı proje gerçekleştirilmiştir.

Ock

'Şairin  Dilinden' adlı etkinlik kapsamında öğrencilere şiir dinletisi yapıldı.

Ock

Öğrencilerimizin mesleki bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesine yönelik müftülükler ile etkin iş birliği gerçekleştirilerek okulumuza müftü ziyareti gerçekleşmiştir.

Ock

Okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine yönellik okul müdürü Kemal UÇAR başkanlığında öğretmenlerimizle birlikte  beyin fırtınası yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda var olan mescit  kadın erkek ayrı olacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.

Ock

I. Dönem DYK çalışmalarının değerlendirilmesi için 17-21 Ocak 2022 tarihleri arasında öğrencilere sınav hazırlanmış  olup,  sınav ile ilgili hazırlanan görsel materyaller öğrenci, veli ve öğretmenlere duyurulmuştur.

Ock

Okulumuz 6.sınıf öğrencilerinden Bilgehan BALCI, Meryem AKBAŞ. Havva Betül AKBAŞ ve Meryem GÖKDEMİR katılmış oldukları okullar arası bilgi yarışmasında Taşkent İlçe  1. olmuşlardır.

Kas

Öğrencilerimizle beraber ağaç dikimi yaptık.

Kas

Soğuk kış günlerinde öğrencilerimize sıcacık hediyeler gönderen hayırseverlere teşekkür ederiz. Emeklerinize sağlık

Kas

Öğrencilerimizin hem bedensel hem de sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla belirli aralıklarla turnuvalar düzenliyoruz.